Dierenarts Gouda

Welkom op onze nieuwe website. U bent tevens van harte welkom in ons geheel verbouwde Gezondheidscentrum in Gouda.
Meer...

Onze visie 

In de afgelopen jaren is de praktijk gegroeid van 1 dierenarts met 2 assistenten tot een team van medewerkers. Vier dierenartsen, een dierenfysiotherapeut en vijf assistenten staan tot uw beschikking. Daarnaast hebben we ook nog een aantal vaste vrijwilligers en wordt de kliniek regelmatig bezocht door mensen die stage bij ons lopen.
Meer...

Een operatiekamer Gezondheidscentrum voor dieren Korte Akkeren Gouda

Ons gezondheidscentrum voor dieren beschikt over een aantal vakkundige dierenartsen.
Meer...

 

Via onze website heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen in de week, een afspraak te maken bij ons gezondheidscentrum in Gouda.
Meer...

Contactgegeven gezondhiedscentrum voor dieren Korte Akkeren Gouda

Contact
Indien u een vraag of opmerking heeft kunt u deze stellen via onze website maar bellen mag natuurlijk ook. U vind hier onze contactgegevens.
 
Pauze
De dierenartsen Minimaliseren

 

 

 

 

 

 

 

 

Arno Roos
dierenarts arno roosArno is sinds 1997 werkzaam in de praktijk. Zijn interesses liggen vooral bij de cardiologie en oncologie. De laatste jaren heeft hij zich sterk toegelegd op de behandeling van dieren met kanker.
In 2007 is hij gestart met een Mastersopleiding klinische oncologie aan de universiteit van Birmingham. In het kader daarvan doet hij ook onderzoek naar maligne lymfoom bij de hond, waarbij hij onderzoekt of het mogelijk is aan de hand van het "proteomic profile" (=eiwitspectrum in het bloed) honden met maligne lymfoom te controleren en een eventueel recidief (=terugkomen) van de kanker te voorspellen.  


 

  Jurgen Tan
dierenarts jurgen tanJurgen is per 1 Januari 2005 bij ons begonnen. Hiervoor heeft Jurgen onder andere in Engeland en Emmeloord gewerkt. Jurgen's interessegebieden liggen bij de oncologie en de chirurgie. Hij heeft zich toegelegd op de oncologische chirurgie, waarvan  de reconstructiechirurgie een belangrijk onderdeel vormt. Tevens is hij de dierenarts die de orthopedische ingrepen op de praktijk uitvoert.

Jurgen is op het moment bezig met een promotieonderzoek naar het plaveiselcelcarcinoom in de mondholte van de kat.
 


 

  Evelyne Ledeboer
dierenarts evelyne ledeboerEvelyne heeft zich verder verdiept in de tandheelkunde, zij heeft in Luxemburg een europese cursus tandheelkunde gevolgd. Behalve gebitsreinigingen en saneringen (=het trekken van meerdere elementen), kan Evelyne ook wortelkanaalbehandelingen uitvoeren en indien nodig zelfs beugels plaatsen om de afwijkende stand van (hoek)tanden te corrigeren.


 

 

 

 Mariska van Vliet
 dierenarts mariska van vlietMariska heeft het laatste deel van haar co-schappen bij ons gelopen en is daarna bij ons in de praktijk komen werken. Ze is de vervangster van Martje Pilgram en hiermee sinds november 2010 een vast lid van het team geworden. Haar doel is om zich verder te verdiepen in de kattengeneeskunde en in  het maken van echo's. Binnen de kattengeneeskunde wil zij zich in het bijzonder gaan toeleggen op suikerziekte bij de kat. 

  
spacer
Gezondheidscentrum voor dieren "Korte akkeren" - Goed voor uw dier Gezondheidscentrum voor dieren "Korte akkeren" - Goed voor uw dier
spacer
dummy